SOMEWHERE tilbyder oplæg, workshops og guidede ture i og om byrum, arkitektur og landskab. Kontakt os for en pris og læs nedenfor om nogle af vores tidligere formidlingsopgaver.

OPLÆG PÅ LOUISIANAS BOGLANCERING ‘MEGET GERNES’

Oktober 2016

I forbindelse med udgivelsen af billedkunstner Finn Thybo Andersens bog, “Broget ko har mange pletter – Guide til Gernes’ udsmykninger 1970-2006” inviterede Louisiana til boglancering, hvor et patchwork af 8 minutters oplæg fra billedkunstnere, museumsfolk og kuratorer kastede lys over betydningen af Gernes’ stedsspecifikke kunst.

SOMEWHERE opfordrede på vores 8 minutter til at udvikle og udfordre offentlig kunst med samme vovemod og konsekvens som Poul Gernes. Oplægget fokuserede på kontaktfladerne mellem Poul Gernes’ og samtidskunsten og fremhævede radikaliteten og den konceptuelle konsekvens i Gernes’ kunst.BYVANDRING UNDER COPENHAGEN ARCHITECTURE FESTIVAL

Marts 2016

Guidet byvandring på Nordre Fasanvej. Turen sluttede på ’Linjen’ og Containerby Detours med brætspillet ’Kampen om byen’ v/ Benny Henningsen.

Læs mere om byvandringenSÅ FJERN, SÅ NÆR FJERN – AKTUELLE STRATEGIER I OFFENTLIG KUNST

November 2015

SOMEWHERE holdt oplæg på Statens Kunstfonds konference Kunst, kvalitet og kulturel bæredygtighed . Oplægget introducerede tendenser og strategier, der fornyer og gentænker arbejdet med kunst i offentlige rum i dag, i Danmark såvel som internationalt.

Fire tendenser eller strategier er fremtrædende i de offentlige kunstprojekter, der på en overraskende, forandrende og poetisk måde flytter feltet fremad i dag: tidslighed, samtidighed, globalisering og medborgerskab. Oplægget introducerede projekter, der udfolder disse strategier inden for en bred vifte af rammesætninger: fra festivaller og biennaler til kommissioneringer og byudviklingsprojekter.

Læs mere om konferencen

CITY LINK – REIMAGINING THE CITY

Oktober 2015

SOMEWHERE holdt oplæg og deltog i paneldebat på City Links seminar Reimagining the City om kunstneriske strategier og kritisk tænkning i byudviklingen. Efter seminaret var SOMEWHERE vært for en byvandring for seminarets deltagere.

Læs mere om City LinkKUNST I KOMMUNERNE, BILLEDKUNSTNERNES FORBUND

September 2015

SOMEWHERE holdt oplæg om styrkelse af kunstens værdi i kommunerne på BKFs seminar om kunstens vilkår i kommunerne.

Læs mere om seminaret

Foto: Billedkunstnernes Forbund


BORGERINDDRAGENDE KUNSTTUR

September 2015

SOMEWHERE tilrettelagde og afviklede en borgerinddragende kunsttur i forbindelse med et kommende kunst- og landskabsarkitektonisk projekt i Blokhus ved billedkunstner Mette Winckelmann og tegnestuen Møller & Grønborg.

Turen gik til Viborg med værk- og atelierbesøg og til Skovsnogen Art Space i Kibæk.

Læs mere om Skovsnogen