Kunstprogram DTU 2020

Somewhere skal sammen med arkitekt og projektleder Tyra Dokkedahl udvikle et kunstprogram til Danmarks Tekniske Universitet (DTU) Campus Lyngby. Kunsten skal bidrage til at løfte visionerne i DTUs strategiske campusplan og skabe identitet, liv og aktivitet i en række af områdets landskabelige omgivelser og uderum.

På DTU foregår fantastisk, banebrydende og inspirerende studier og forskning indenfor et bredt spekter af det tekniske univers. Tanken er, at lade kunsten skabe sanselige sprækker til forskningen og lade stedets aktiver pible frem på en subtil, forskelligartet og engagerende måde. Samtidig kan kunsten give identitet til campus, de enkelte bygninger og skabe en rød tråd i fortællingen om DTU, så kunsten skaber værdi for de daglige brugere og bidrager til at styrke DTU’s position som internationalt eliteuniversitet.