Analyse og idékatalog Teknologihistorie DTU 2020-2021

Formidlingen skal udfolde DTU’s historie og perspektivere ingeniørernes betydning for samfundet i sanselige og indlevende formater

Danmarks Tekniske Universitets historiske samling rummer spor fra forskningen, undervisningen og livet på DTU gennem næsten 200 år. Teknologihistorie DTU varetager samlingen, der omfatter mere end 5.000 genstande, fotografier og arkivalier.

DTU ønsker at formidle samlingen til studerende, ansatte og besøgende på DTU’s campusser. Formidlingen skal udfolde DTU’s historie, perspektivere ingeniørernes virke og styrke DTU’s position som internationalt eliteuniversitet. Samtidig skal formidlingen understøtte DTU’s arbejde med at skabe stimulerende fællesarealer og studiemiljøer.

Analysen og idékataloget afdækker muligheder og potentialer for at formidle samlingen i sanselige og indlevende formater.