Somewhere har bidraget til Statens Kunstfonds jubilæumsbog om offentlig kunst med en artikel om konflikt og forhandling i offentlige kunstprojekter. Artiklen diskuterer bl.a. Statens Kunstfonds og DRs satsning Vores Kunst og processen om debatten om Elmgreen & Dragsets skulptur HAN til Kulturhavn Kronborg i Helsingør.

Bogen Stedsans – 25 indgange til kunsten derude omhandler 25 udvalgte offentlige kunstprojekter og de diskussioner, faglige overvejelser og ikke mindst politiske processer, der knytter sig til produktion af offentlig kunst.

Se bogen som pdf her

Fakta om bogen
Titel: Stedsans – 25 indgange til kunsten derude
Udkommet: 10. oktober 2014
Redaktør: Camilla Jalving
Tekstbidrag: Sidsel Kjærulff Rasmussen, Camilla Jalving, Ulrikke Neergaard, Lise Skytte Jakobsen, Lars Juel Thiis, Malene Vest Hansen, Torben Schønherr
Omfang: 300 sider, gennemillustreret
Nyoptagne fotos: Torben Petersen
Forlag: Strandberg Publishing