Ny stibro mellem Musicon og Milen Roskilde Kommune

Somewhere udarbejder i samarbejde med Urban Lan Nordic og Roskilde Kommune en foranalyse, to visionsworkshops og et inspirationskatalog, der skal give input til et kommende konkurrenceprogram for tværfaglige teams om en ny stibro henover Holbækmotorvejen mellem Musicon og Milen.

Processen skal bidrage til at få skabt en fælles fortælling og en stærk vision for broen og den kulturelle akse, som den indgår i. Dertil skal borgere og lokale aktørers stemmer i spil, så der skabes et stærkt ejerskab til projektet.

Somewhere skal rammesætte kunstens rolle og være med til at definere, hvilken rolle kunsten og kunstneren skal spille i det videre projekt. Statens Kunstfond har støttet forarbejdet med afsæt i ambitionen om at give kunsten en central plads i projektkonkurrencen.

Tak til alle naboer og lokale aktører på Musicon og Milen for deltagelse på første visionsworkshop d. 24. juni 2019. Næste visionsworkshop afholdes til 1. oktober 2019.